Harrie Wolfs
Vogelenzang 7a
Sint-Oedenrode

 

Ik wil me voorstellen: Harrie Wolfs.

Als kind ging ik aan de hand van mijn vader, naar de Dom te Aachen(D). Daar vertelde mijn vader dat de middeleeuwse "" Steinmetz "" (beeldhouwers) met eenvoudig gereedschap objecten en beelden schiepen uit verschillende steensoorten.

Na mijn pensionering, kwam ik in contact met Herman Deckers, die een expositie hield in de kruidentuin. Zo starten ik bij d,n Einder.

Mijn vader, die de kunstacademie Jan van Eyck afmaakte, maar niet de kost kon verdienen om een gezin te onderhouden. Hij gooide het roer om en werd mijnwerker. Maar toch liepen bij ons thuis, over de vloer oude studiegenoten. Als kind voelde ik dat de kunst overal aanwezig was. Onder ons gezegd een "speelplaats voor iedereen" met veel activiteiten en de mogelijkheden op het gebied van kunst, cultuur en vrijetijdsbesteding

Nu kan ik wekelijks genieten, met het stoeien met beitels op harden stenen als Arduin+ Marmer. De paardenstal is een unieke plek waar iedereen zich snel thuis voelt. Een plaats van ontmoeten, verblijven, verbinden en (ver)maken ........ inspiratiebronnen!!!

Waar kunst geproefd wordt het ontwerpen van nieuwe objecten.

We zalle oe geer te woord ston.